fredag 15. juli 2011

Lyngør

Nå begynner det å bli lenge siden jeg har oppdatert! Det har hopet seg opp her med bilder, så jeg får bare begynne et sted :)

Helga etter pinse møttes mine og herr Rs foreldre for første gang. I anledning dette historiske øyeblikket, var vi ute på fjorden og en tur innom vakre Lyngør.


Jeg liker svaner :)

Hadde ikke vært feil å eie denne eiendommen!


Ikke denne heller...

Eller denne...

...eller denne
 Mamma og pappa maser om et "Picasso"-maleri på svaberget hver gang vi kjører (eller seiler, sorry pappa...) forbi her, så måtte jo ta bilde av det!
Fin dør :)
Deilig med veier det aldri kjører biler på!Fant en benk jeg godt kunne tenkt meg :)

Og så fant vi selvfølgelig en pus!Kan det bli mer idyllisk?


"Poserer" for herr RSlik hadde møtene mellom naboene sett ut hvis vi hadde bodd der :)


Dette huset var vi så heldige å få lov til å se innsiden av. Huset er flere hundre år gammelt og mye av interiøret var godt bevart. Tenk å ha gruve og spiskammers på kjøkkenet!

Vi fant verdens største valmuer også, men jeg skulle nok tatt bildet slik at man faktisk kunne sett hvor store de var ved å sammenligne med noe annet. Fine var de i hvert fall!

Før vi dro fra Lyngør rakk vi å ta et glass vin/øl på Pers brygge der det skulle være jazzkonsert, før vi endte med å spise middag på Seilmakerfruens kro. Der var det egentlig fullt ute, men heldigvis skulle de som satt pent plassert i solveggen gå da vi kom :) En perfekt dag!

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...