fredag 6. januar 2012

Siste krampetrekning!

Jeg feirer litt jul enda :) Adventsstjerna kom ikke opp før lille julaften, omtrent samtidig som vi begynte å pynte treet. Det fantes ikke annen pynt her før lille julaften enn en enkel adventstake med lilla lys i. Av den grunn føler jeg at vi har rett til å beholde jula litt til :) Dessuten har jo ikke 20. dag jul kommet enda! (Vet noen sverger til at jula skal ut 13. dag jul, men jeg velger det som passer meg best ;) Det var forresten ingen motvilje til jula som gjorde at pynten kom så sent, men av praktiske årsaker ble det bare slik! Tida strekker ikke alltid til :)

Her kommer altså en samling julebilder fra julen som var (og fortsatt er;)


Det er utradisjonelt å ha juletre på kjøkkenet, men når de fleste rommene er provisorisk i bruk, fant vi ikke plass noe annet sted. Vi dro for å kjøpe det smaleste treet vi kunne finne, og det passet fint inne i kroken på kjøkkenet :)
Oppskrift på disse fantastiske karamellene finner dere her. Jeg kjøpte konfektform på jernia og den fungerte helt utmerket! Var bare å "vrenge" sjokoladen ut av forma etter at de hadde stivnet i kjøleskapet :)

Zorro hopper av og til opp og legger seg på sengetøyet mens det fremdeles henger på stativet. Hadde vært fint å slippe og plukke kattehår fra sengetøyet, men hvem har vel hjerte til å løfte han ned når han har lagt seg til rette? Dette har for øvrig ikke så mye med jul å gjøre, men bildet ble da tatt innimellom alle andre bilder, så da kom det med :)I Norgesglassene ligger valnøtter som min "onkel" har hatt med fra Tyskland og roser fra Richard jeg ikke klarte å kaste selv om de hadde tørket inn.


Siste bilde er av adventsstjerna. Kjøpte den på Kremmerhuset for noen år siden og liker den godt, men skulle gjerne hatt en med lys i. Problemet er bare å finne en fin en...

Da tror jeg ikke det blir mer jul på bloggen før om ca. 10 måneder ;)

5 kommentarer:

 1. Heisann!Så fint du har pyntet til jul.
  Juletre på kjøkkene er jo bare ekstra hyggelig.
  Takk for hyggelig kommentar. Legger meg som følger hos deg.
  Ha ei HERLIG helg!

  SvarSlett
 2. takk for besøket hos meg. Godt å se at det er flere som har holdt litt på jula. Jeg pleier vanligvis å gå lei tidlig, men har holdt litt ekstra i år. Det er en lun følelse med denne jula. Fortsatt god helg!

  SvarSlett
 3. Hei hei. Så at du hadde lagt deg til som følger hos meg, så da måtte jeg ta meg en tur innom vettu:))
  Kjenner meg veldig igjen når det gjelder valg av malingsfarge som du skrev om i et innlegg under her, det gjelder å ikke gi seg før man er fornøyd;)) Ble kjempefint da :))

  Ha ei fin ny uke :))

  SvarSlett
 4. Underbara bilder!!!!
  ha en fin Ny vecka
  Klem Kathrine

  SvarSlett
 5. Takk for tips ang kjøpers rettigheter ved privatsalg. Er klar over det, men orker rett og slett ikke å gå den runden siden jeg ikke vil heve HELE kjøpet. Resten av delene jeg kjøpte fra henne var nemlig i ganske fin stand.

  Koselig bilde av pusen din :) Har to katter selv, og kattehår på sengetøyet er intet fremmedelement i Fossestuas senger heller ;)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...