torsdag 5. januar 2012

Forsinket vegginnlegg

Man kan ikke få alt i riktig rekkefølge alltid ;)

I forrige innlegg skrev jeg om hvor mye tid og krefter vi brukte på å velge farge til soverommet - nå skal jeg skrive om hvordan veggen som deler av soverommet fra stua ble satt opp. Reisverket ble faktisk satt opp på vår 5-årsdag, som var 23.09.11! Begynner å bli en stund siden med andre ord...


Første hullet i rivningsprosessen! Her er Richard gjennom to lag med strie, ett lag med panelplate og ett lag med trefiberplate. Det koster å bo i et rekkehus fra 50-tallet ;)


Kattene har som vanlig ikke noe imot at sofaene havner på høykant og putene i stabler...


Dette tror jeg er den fargen vi fant innerst. Den lå som første lag på trefiberplatene og er nok fra byggeåret i 1952.


Svigerfar er godt i gang med reisverket. Ene siden på rekkverket i smijern har Richard sagd av og det står fremdeles på terrassen. Det er til salgs forresten ;) (Vanvittig tungt!!)
 

Reisverket er nesten ferdig. I bakgrunnen står flere møbler vi ikke hadde plass til å sette noe annet sted. Sånn er det å bo og pusse opp samtidig.


Etter at gutta var ferdig med å snekre fikk de pizza i en veldig provisorisk "spisestue" (altså det som skal bli soverom).


Endelig hadde vi døråpning! Bare se bort fra kaoset i bakgrunnen... Heldigvis skal vi ikke ha svære høytalere i stua når vi er ferdig med å pusse opp der :)


Og der var også rommet ferdig isolert. Fuktsperre er oppe og veggen er avrettet og klar for gips! Vi har lært av våre feil og sjekker nå alltid om veggen er rett før vi begynner med plating ;)

Skal få lagt ut noen bilder snart fra stua (rommet vegg-i-vegg) for nå skal vi snart begynne å rive der også. I dag har vi forresten fått strøm på soverommet og nå skal vi male taket. Så da er det bare igjen å slipe gulvet, lakke gulkvet, bygge skap og sette opp lister. Vi kommer vel i mål en dag vi óg :)

2 kommentarer:

 1. Hei!!!

  Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg.

  Fant ingen e-mail adresse til deg, derfor svarer jeg her.

  Vindusfolie kan du blant annet få kjøpt her:
  http://www.vindufolie.no/

  SvarSlett
 2. Du, dette var velkjente bilder!! Lykke til med oppussingen:-) Blir spenende å følge progresjonen deres, fin uke ønskes! Klem fra Karlotte.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...