onsdag 8. juni 2011

Jeg skal se Svanesjøen!!!

Jeg har fått mast meg til en tur på operaen i november for å se Svanesjøen :) Gleder meg utrolig mye allerede!


 Alle bildene er fra weheartit.com


Det er nesten vanskelig å forstå at mennesker kan bevege seg så grasiøst og vakkert

4 kommentarer:

 1. Hei!
  Så heldig du er som skal se Svanesjøen! Nydelige bilder du deler!
  Jeg tenkte bare legge inn svaret på din spørsmål på vår blogg her også - sånn at jeg sikrer meg at du har fått tilbakemeldingen. Mvh, Astrid (Home&Cottage)

  "Tusen takk for din tilbakemelding! Og det er med glede vi kan svare følgende, basert på informasjon fra øverste hold i Home&Cottage; Kaninpelsputen tok vi en vurdering på etter en tidligere kundehenvendelse vi mottok. Vi fant ut at vi var helt enige med kunden (og altså deg også!), så vi har avsluttet alle kjøp av kaninpels.

  Når det gjelder tresorter, så stammer ikke dette trevirket seg fra regnskogen og vi har selvsagt rapportert våre kjøp til Regnskogfondet."

  SvarSlett
 2. Hei snille:)

  Sååå vakre bilder! Jeg danset klassisk ballett i mange år men så oppdaget jeg gutter og godterier og dermed var den "karrieren" over;)

  Tusen takk for stemmen din i dag, den setter jeg virkelig pris på!

  Stooor klem!

  SvarSlett
 3. sv: tuusen takk for ekstremt hyggelig kommentar. Nå ble jeg veldig glad :-)

  Du har byttet navn på bloggen din, jo! Skjønte ikke helt hvem som hadde kommentert først. Men da er det jo ikke så rart at jeg ikke får opp innleggene dine på bloglovin lengre, må legge deg til på nytt :-)

  Så heldig du er som skal se svanesjøen!.. Og så mange fine bilder du har lagt ut av katter og hage og jordbærblomster og alt mulig. :-)

  SvarSlett
 4. Takk for koselig hilsen inne hos meg:)
  Så heldig du er som har fått billetter til svanesjøen:))) Var utsolgt før jeg kom så langt, så nå håper vi bare på at det skal settes opp en ekstraforestilling. 9000 billetter var vist borte på 1 2 3 :)
  Ha en fin dag :)
  Klem Anita

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...