søndag 5. juni 2011

Utetid

ENDELIG har vi fått oss utemøbler :D

Vi vurderte mange sett som lignet på dette - blant annet det tilsvarende som de selger på Home & Cottage. Der fant vi imidlertid ut at det er laget av mahogni, og det vil man jo ikke ha!  Ellers var vi og så på det de selger på Jysk og det så egentlig ganske bra ut bortsette fra at det ikke virket like stabilt. I tillegg føltes bordet litt for høyt i forhold til stolene. På Skeidar fant vi derimot et sett som var perfekt! Det var stabilt og fint i finishen (det fra Home & Cottage var så høyglanset at det nesten så ut som plastikk...). Settet het Visby, var fra svenske Hillerstorp og var laget av furu. Skeidar er også på Regnskogfondets liste over forretninger som ikke selger tre fra regnskogen og det er jo ekstra bra :) Men så skjedde det fantastiske: Vi var på Smartclub og fant tilfeldigvis akkurat samme sittegruppen der bare til lavere pris! På plakaten deres stod det Wisby i stedet for Visby, men merket på møblene er helt likt. Så, hurra for dét :)

(edit: har hatt kontakt med Home & Cottage og de garanterer at materialene de bruker ikke kommer fra regnskogen, og det er jo bra :) Spurte også om en pute av kaninpels de selger der, og de sa at de hadde sluttet å ta inn pels! Way to go!)

Herr R stod selvfølgelig for monteringen, mens jeg lekte med kattene, ryddet på kjøkkenet og lagde mat. Ikke noe å si på kjønnsrollene her i gården!
Kattene "hjalp" som vanlig til
Tada!

Selv om middagen var ferdig rundt 23:00, var vi nesten nødt til å spise ute :) Men det er jo sommer og lyst lenge, så det ble jo nesten litt overkoselig :)Herr R flyttet forresten hele sittegruppen til motstående hjørne av terrassen på slutten av kvelden, og det passet egentlig mye bedre der :)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...